دکل مهاری دارای مزیت های بسیاری می باشند که وزن سبک و نصب راحت دو مورد از آنها شناخته می شوند. این نوع از دکل ها اغلب در شبکه های رایانه ای و تلفن همراه مورد استفاده قرار می گیرند. دکل های مهاری دارای انواع مختلفی می باشند که سری G یکی از آنها به شمار می روند. این نوع از دکل ها دارای اجزای مختلفی هستند که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت.
دکل های مختلفی وجود دارند که هر کدام از ویژگی های مشخصی برخوردارند و کارایی خاصی دارند. مهار یکی از این دکل ها به تکیه گاه و یا زمین توسط سیم مهار صورت می گیرد که اغلب آن را با نام دکل مهاری میشناسند. این نوع دکل ها دارای مزیتهای بسیاری می باشند که از مهم ترین آنها می توان به سبک بودن و همچنین وزن پایینشان اشاره نمود.
در صورتی می توان از دکل های مهاری استفاده نمود که فضا به اندازه کافی وجود داشته باشد در غیر این صورت می بایست به فکر دکل های دیگری بود. بیشترین فضاها که این دکل ها می توانند در آنها مورد استفاده قرار گیرند شبکه های رادیویی و تلفن همراه و همچنین بی سیم و رادیو می باشند. اغلب این دکل ها را می توانید در پشت بام منازل و همچنین پشت بام های اداری مشاهده نمایید. ارتفاع بلند ساختمان های مختلف امکان نصب راحت این دکل ها را فراهم می کنند. در ادامه به مزیت های استفاده از دکل های مهاری بیشتر خواهیم پرداخت.
برای دکل مهاری می توان چندین مزیت مهم را برشمرد که براساس آنها میزان کاربرد این دکل ها نیز افزایش خواهد یافت. وزن پایین یکی از مزیت های اصلی این دکل ها محسوب می شود که این ویژگی باعث سبک بودن آنها می شود. در برابر دیگر دکل ها دارای قیمت پایین تر و مناسب تر می باشند و از این رو میزان کارایی آنها در شبکه های مختلف افزایش می یابد.
در نقاط مختلف شهری استفاده از این دکل ها از مزیت های متعددی برخوردار می باشند. نیاز به فضای زیاد برای این نوع دکل ها زمانی است که بر روی زمین نصب شوند هر چند که پشت بام ها بهترین نقطه برای نصب آنها شناخته می شوند. این دکل ها راحت تر نصب شده و دارای انواع مختلفی می باشند که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت.
دکل مهاری دارای انواع مختلفی است که از مهم ترین آنها می توان سری G را معرفی نمود. برای تولید این نوع از دکل های مهاری اغلب از نمونه هایی همچون G35,G45,G55,G65,G80 استفاده می کنند. سکشن های سه متری و نصب به صورت سه ضلعی از دیگر ویژگیهای سری G شناخته می شوند.
لوله نمره 3 پایه های این دکل را تشکیل می دهند که برای اتصال آنها به صورت خرپایی از میلگردهایی 8 و یا شماره 10 استفاده می شود. برای آنتن های بی سیم و دیش هایی کوچک اغلب از این نوع دکل ها استفاده می شود. برای اینکه بتوان از آسیب هایی همچون زنگ زدگی دکل ها جلوگیری کرد از گالوانیزه گرم برای پوشش آنها با ضخامت 90 میکرون استفاده می شود.
دکل مهاری از بخش های مختلفی برخوردار است که در این بخش به معرفی آنها خواهیم پرداخت. سیم مهار فولادی و صفحه تعادل از اجزای مهم این نوع دکل ها شناخته می شوند. پیچ و مهره نیز برای اتصالات در این نوع دکل مورد استفاده قرار می گیرند. کلمپس و مهارکش فولادی نیز اجزای دیگر این دکل ها را تشکیل می دهند.
در کنار اجزای عنوان شده می توان به بیس پلیت اشاره کرد. انکر بولت، انکر راد و گوشواره نیز سه جزء دیگر دکل مهاری به شمار می روند که هر کدام دارای کارایی خاصی برای نصب و راه اندازی این نوع دکل ها در ارتفاعات مانند پشت بام ها می باشند.
منبع : گروه فنی و مهندسی آی تک http://aytaak.ir/
درباره این سایت